ساخت وبلاگ حرفه ای خرید بک لینک
بستن تبلیغات [X]
خواص میگو

خواص میگو

چهارشنبه 18 اسفند 1395
22:12
4: تعداد بازدید
شاید باورنکنید ولی میگو علاوه بر وجود خواص بی نظیری که دارد، باعث افزايش کلسترول در بيماران قلبي عروقي می شود؛ همچنین باعث افزايش خارش، تاول و کهير در بدن نیز مي‌شوند،پس هنگام مصرف آن مراقب باشید زیاده روی نکنید

به دليل نبودن چربي مفيد ميگو احتمال دارد که باعث افزايش کلسترول در افراد گردد.
دکتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه گفت: ميگو جزء گروه پروتئين‌ها به حساب مي‌آيد و حتي مي‌توان براي آن گروه گوشت‌ها را نيز در نظر گرفت. هر ۳۰گرم آن مانند يک واحد گوشت است و حاوي اسيدهاي آمينه مي‌باشد و درکل جايگزين مناسبي براي ساير گوشت‌ها محسوب مي‌شود به شرطي که ممنوعيت مصرف در افراد خاص نداشته باشد.
وي افزود: درواقع خاصيت خوبي که ما ازنتيجه غذاهاي دريايي انتظار داريم مانند اسيدهاي چرب امگا۳ که شامل EPA و DHA است در ميگو کمتر ديده مي‌شود.
فرهبخش تصريح کرد: به دليل اينکه ميگو جزء مواد غذايي چرب به حساب مي‌آيد واين چربي به عنوان چربي مفيد محسوب نمي‌شود احتمال دارد که باعث افزايش کلسترول در افراد گردد. بنابراين کساني که کلسترول بالا دارند و اشخاصي که به بيماري قلبي عروقي مبتلا هستند، بايد ميگو را با احتياط بيشتر مصرف نمايند به اين معنا که به اندازه افراد معمولي نمي‌توانند، استفاده کنند.پرستار سالمند


ارسال نظر برای این مطلب

نظر شما در مورد این مطلب پس از تایید نویسنده سايت نمایش داده خواهد شد.

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
نحوه ارسال :
کد امنیتی :


تمامی حقوق این وب سایت متعلق به پزشکی است. | طراح قالب: آوازک